
Σάλτσες
Οι σάλτσες έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στο μαγείρεμα. Συμπληρώνουν και ενισχύουν τόσα πολλά τρόφιμα, προσθέτοντας γεύστικές νότες και μεταφέροντας τα πιάτα σε άλλο επίπεδο.
Μετρ του είδους ο αξεπέραστος Michel Roux. Αυτός αναγνωρίζεται και ΕΙΝΑΙ ο αφέντης στην τέχνη της σάλτσας.
Οι τεχνικές και οι μέθοδοι σε αυτή την κατηγορία εξηγούνται απλά και ξεκάθαρα και θα αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο σε κάθε σας πιάτο.
Πρόσφατα Άρθρα
Πως ψήνουμε ένα ψάρι στα κάρβουνα
Πολλές φορές έχω ακούσει την ερώτηση, πως ψήνουμε ένα ψάρι στα κάρβουνα; Πως γίνεται να [...]Τα εκχυλίσματα και οι τεχνικές τους (Decoction,Infusion,percolation,Steeping)
Τα εκχυλίσματα και οι τεχνικές τους!! Καταρχάς, ως εκχύλισμα εκλαμβάνεται το αποτέλεσμα [...]Μανγκοστίν (mangosteen)
Τα τροπικά φρούτα μανγκοστίν (mangosteen) καλλιεργούνται άφθονα στην Ταϊλάνδη. Ευδοκιμούν [...]Το κάπνισμα των τροφίμων
Το κάπνισμα των τροφίμων είναι μια μέθοδος παρασκευής τροφίμων που είναι δύσκολο να την [...]