
Σάλτσες
Οι σάλτσες έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στο μαγείρεμα. Συμπληρώνουν και ενισχύουν τόσα πολλά τρόφιμα, προσθέτοντας γεύστικές νότες και μεταφέροντας τα πιάτα σε άλλο επίπεδο.
Μετρ του είδους ο αξεπέραστος Michel Roux. Αυτός αναγνωρίζεται και ΕΙΝΑΙ ο αφέντης στην τέχνη της σάλτσας.
Οι τεχνικές και οι μέθοδοι σε αυτή την κατηγορία εξηγούνται απλά και ξεκάθαρα και θα αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο σε κάθε σας πιάτο.
Πρόσφατα Άρθρα
Harisah
Για να συναντήσουμε την Harisah θα πρέπει να ταξιδέψουμε στην Σαουδική Αραβία να [...]Kokoda
Το Kokoda είναι ένα παραδοσιακό πιάτο που παρασκευάζεται από ωμό ψάρι, εγγενές στην [...]Quiche Lorraine (Κις Λορέν)
Quiche Lorraine (Κις Λορέν) ένα όνομα μία ιστορία!! Το Κις Λορέν είναι μία τάρτα με [...]Smorrebrod
Το smorrebrod είναι το βασικό στοιχείο διατροφής των Δανών και όχι μόνο καθώς όλη η [...]