Σάλτσες
Οι σάλτσες έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στο μαγείρεμα. Συμπληρώνουν και ενισχύουν τόσα πολλά τρόφιμα, προσθέτοντας γεύστικές νότες και μεταφέροντας τα πιάτα σε άλλο επίπεδο.
Μετρ του είδους ο αξεπέραστος Michel Roux. Αυτός αναγνωρίζεται και ΕΙΝΑΙ ο αφέντης στην τέχνη της σάλτσας.
Οι τεχνικές και οι μέθοδοι σε αυτή την κατηγορία εξηγούνται απλά και ξεκάθαρα και θα αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο σε κάθε σας πιάτο.
Πρόσφατα Άρθρα
- Αλάτι σέλερι (celery salt)Το αλάτι σέλερι (celery salt) είναι ένα μπαχαρικό που παρασκευάζεται από σπόρους σέλινου [...]
- Chicago-style hot dogΤο Chicago-style hot dog είναι ένα εμβληματικό φαγητό με πλούσια ιστορία που έχει τις [...]
- ΠαστιτσάδαΗ παστιτσάδα είναι ένα παραδοσιακό φαγητό της Κέρκυρας και αποτελεί μια από τις πιο [...]
- Hoppin’ John, το Πρωτοχρονιάτικο πιάτο της ΑμερικήςΤο Hoppin’ John είναι ένα παραδοσιακό πιάτο βαθιά ριζωμένο στη νότια κουζίνα και [...]