
Μαρινάδες
Οι μαρινάδες είναι από τα πιο σημαντικά συστατικά στη μαγειρική. Μια καλή μαρινάδα όχι μόνο διατηρεί το κρέας σας υγρό και γευστικό, αλλά το κάνει πιο υγιεινό.
Η κατηγορία αυτή αντιπροσωπεύει τα είδη μαρινάδων που πρέπει να δοκιμάσετε. Ξεκινήστε με αυτές τις συνταγές και μετά αρχίστε να πειραματίζεστε για να κάνετε αυτές που ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς.
Αρκετές μαρινάδες είναι για συγκεκριμένους τύπους κρεάτων ή ψαριών. Οι μαρινάδες εδώ, θα λειτουργήσουν υπέροχα και με περισσότερα συστατικά.
Το μαρινάρισμα γίνεται καλύτερα σε σφραγισμένο περιβάλλον.
Τα ελαφρύτερα, λεπτότερα κρέατα μπορούν να μαριναριστούν σε μόλις τριάντα λεπτά, ενώ στα πιο πυκνά και παχύτερα κομμάτια η μαρινάδα μας θα έχει αποτέλεσμα έπειτα από αρκετές ώρες.
Πρόσφατα Άρθρα
Μανγκοστίν (mangosteen)
Τα τροπικά φρούτα μανγκοστίν (mangosteen) καλλιεργούνται άφθονα στην Ταϊλάνδη. Ευδοκιμούν [...]Το κάπνισμα των τροφίμων
Το κάπνισμα των τροφίμων είναι μια μέθοδος παρασκευής τροφίμων που είναι δύσκολο να την [...]Πανέ αλ ανγκλέζ (Paner à l’anglaise)
Με τον όρο πανέ αλ ανγκλέζ (Paner à l’anglaise) περιγράφουμε τη διαδικασία με την [...]Το χέρι του Βούδα (Buddha’s hand)
Το χέρι του Βούδα (Buddha’s hand) είναι ένα ξεχωριστό φρούτο της οικογένειας των κίτρων. [...]