
Μαρινάδες
Οι μαρινάδες είναι από τα πιο σημαντικά συστατικά στη μαγειρική. Μια καλή μαρινάδα όχι μόνο διατηρεί το κρέας σας υγρό και γευστικό, αλλά το κάνει πιο υγιεινό.
Η κατηγορία αυτή αντιπροσωπεύει τα είδη μαρινάδων που πρέπει να δοκιμάσετε. Ξεκινήστε με αυτές τις συνταγές και μετά αρχίστε να πειραματίζεστε για να κάνετε αυτές που ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς.
Αρκετές μαρινάδες είναι για συγκεκριμένους τύπους κρεάτων ή ψαριών. Οι μαρινάδες εδώ, θα λειτουργήσουν υπέροχα και με περισσότερα συστατικά.
Το μαρινάρισμα γίνεται καλύτερα σε σφραγισμένο περιβάλλον.
Τα ελαφρύτερα, λεπτότερα κρέατα μπορούν να μαριναριστούν σε μόλις τριάντα λεπτά, ενώ στα πιο πυκνά και παχύτερα κομμάτια η μαρινάδα μας θα έχει αποτέλεσμα έπειτα από αρκετές ώρες.
Πρόσφατα Άρθρα
Αυγά ορτυκιού
Αυγά ορτυκιού, μία εναλλακτική διατροφή. Τα ορτύκια είναι μικρά πουλιά που ανήκουν στην [...]Τάρτα φλαμπέ (tarte flambee ή flammekueche)
Η τάρτα φλαμπέ είναι μία τραγανή, παραλληλόγραμμη, λεπτή ψημένη ζύμη με τυρί απλωμένο στο [...]Fondue
Το Fondue είναι ένα παραδοσιακό ελβετικό πιάτο που έχει πλούσια ιστορία και έχει γίνει [...]Bún chả
Το Bún chả είναι ένα παραδοσιακό βιετναμέζικο πιάτο που προέρχεται από την πρωτεύουσα του [...]