Μαρινάδες
Οι μαρινάδες είναι από τα πιο σημαντικά συστατικά στη μαγειρική. Μια καλή μαρινάδα όχι μόνο διατηρεί το κρέας σας υγρό και γευστικό, αλλά το κάνει πιο υγιεινό.
Η κατηγορία αυτή αντιπροσωπεύει τα είδη μαρινάδων που πρέπει να δοκιμάσετε. Ξεκινήστε με αυτές τις συνταγές και μετά αρχίστε να πειραματίζεστε για να κάνετε αυτές που ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς.
Αρκετές μαρινάδες είναι για συγκεκριμένους τύπους κρεάτων ή ψαριών. Οι μαρινάδες εδώ, θα λειτουργήσουν υπέροχα και με περισσότερα συστατικά.
Το μαρινάρισμα γίνεται καλύτερα σε σφραγισμένο περιβάλλον.
Τα ελαφρύτερα, λεπτότερα κρέατα μπορούν να μαριναριστούν σε μόλις τριάντα λεπτά, ενώ στα πιο πυκνά και παχύτερα κομμάτια η μαρινάδα μας θα έχει αποτέλεσμα έπειτα από αρκετές ώρες.
Πρόσφατα Άρθρα
- Ponzu, ένα γευστικό ιαπωνικό καρύκευμαΤο Ponzu είναι μια παραδοσιακή ιαπωνική σάλτσα με πικάντικη και εσπεριδοειδή γεύση, η [...]
- Miročki SirΤο Miročki sir είναι ένα είδος παραδοσιακού σέρβικου τυριού το οποίο προέρχεται από την [...]
- Πίτα με μούρα Saskatoon (Saskatoon berry pie)Η πίτα με μούρα Saskatoon είναι ένα παραδοσιακό καναδικό επιδόρπιο που παρασκευάζεται από [...]
- DarabaΤο Daraba είναι ένα παραδοσιακό αφρικανικό πιάτο, ιδιαίτερα δημοφιλές στο Μάλι, στο Τσαντ [...]