Η Sfiha (σφίχα) είναι ένα ανατολίτικο φαγητό. Συνήθως παρασκευάζεται με αρνίσιο κιμά αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε και με κιμά μόσχου. Σε κάποιες χώρες το ονομάζουν και λεχματζούν. Από την προσωπική μου εμπειρία σας λέω πως η ζύμη της sfiha είναι πιο παχιά σε σχέση με το λεχματζούν του οποίου η ζύμη είναι πολύ λεπτή.
Σε πολλές sfiha θα δείτε και την προσθήκη ψημένου κουκουναριού πάνω από τον κιμά.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί