Noodles με γαρίδες και κάρυ

Noodles με γαρίδες και κάρυ

Για να φτιάξουμε noodles με γαρίδες και κάρυ επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε noodles ρυζιού.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα noodles πατήστε εδώ

Είναι ένα εύκολο φαγητό αρκεί να προσέξετε τον τρόπο ψησίματος. Αρχικά για τα noodles, τα noodles ρυζιού χρειάζονται μόνο ζεμάτισμα. Επειδή είναι πολύ ευαίσθητα σας προτείνουμε να βάλετε νερό να βράσει και στη συνέχεια να το βγάλετε από τη φωτιά και να βάλετε μέσα τα noodles. Αφήστε τα για 3 με 4 λεπτά να μαλακώσουν και στη συνέχεια προσθέστε τα στο γουόκ.

Κάτι ακόμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι το σοτάρισμα της γαρίδας. Η γαρίδα ψήνεται πολύ γρήγορα, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να στεγνώνει και πολύ εύκολα. Αρκούν 2 λεπτά για να ψηθεί και παράλληλα να είναι ζουμερή στο εσωτερικό της.

Επειδή χρησιμοποιούμε σόγια sauce θα πρέπει να προσέξουμε το αλάτι. Η σόγια sauce είναι πολύ αλμυρή.

Στο τέλος της συνταγής θα προσθέσουμε λίγο σησαμέλαιο. Βάλτε και δοκιμάστε, το σησαμέλαιο έχει έντονη γεύση και άρωμα. Αν σας πέσει παραπάνω ενδέχεται να επηρεάσει όλη τη συνταγή.

Το κάρυ θα δώσει μία ωραία και δυνατή γεύση στο φαγητό. Αν δεν σας αρέσει το κάρυ ή το σησαμέλαιο μπορείτε να τα αφαιρέσετε από τη συνταγή. Τα noodles με γαρίδες και κάρυ είναι ένα φαγητό που μπορεί να γίνει εύκολα, έχει ωραία γεύση και σίγουρα θα σας συναρπάσει.

Related Recipes