Ριζότο μανιταριών

Ριζότο μανιταριών

Το ριζότο μανιταριών είναι ένα φαγητό που τα τελευταία χρόνια κοσμεί σχεδόν όλους τους καταλόγους των εστιατορίων.

Μπορούμε να το φτιάξουμε με πολλών ειδών μανιτάρια. Συνήθως το βλέπουμε με τα λευκά ή τα πορτσίνι (porcini) και πιο σπάνια με τις μορχέλες (morilles).

Ένα ιδιαίτερο άρωμα που συνηθίζεται να προστίθεται στο τέλος του ριζότου είναι 1 με 2 σταγόνες λάδι τρούφας. Προσοχή όμως, γιατί αν προσθέσουμε περισσότερη ποσότητα θα μας χαλάσει το φαγητό.

Ριζότο μανιταριών

Ριζότο μανιταριών

Για να παρασκευάσουμε το τέλειο ριζότο μανιταριών θα πρέπει να γνωρίζουμε κάποιες βασικές προυποθέσεις.

Δείτε εδώ τις βασικές προυποθέσεις για να έχουμε το τέλειο ριζότο.

 

 

 

 

Σχετικές Συνταγές