Ψητός μαριναρισμένος αρνίσιος λαιμός με κριθαράκι

Ψητός μαριναρισμένος αρνίσιος λαιμός με κριθαράκι

Ένας ψητός μαριναρισμένος αρνίσιος λαιμός με κριθαράκι είναι μία καλή επιλογή για το μεσημεριανό σας τραπέζι. Μία εύκολη συνταγή αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μαρινάρετε τον αρνίσιο λαιμό και στη συνέχεια απλά να τον βάλετε σε ένα ταψάκι και μαζί με τη μαρινάδα του, να τον ψήσετε στο φούρνο. Το κριθαράκι θα το βάλουμε στο τελευταίο μισάωρο.

Ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να σας κόψει τον αρνίσιο λαιμό σε μερίδες. Αν δεν σας αρέσει η επιλογή του αρνίσιου λαιμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρνίσιο μπούτι ή σπάλα.

Τα φρέσκα μυρωδικά που χρησιμοποιούμε σκεπάζουν ευχάριστα τη δυνατή γεύση του αρνιού. Το τσίπουρο προτιμάμε να είναι χωρίς γλυκάνισο. Αν πάλι σας αρέσει ο γλυκάνισος μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, δεν είναι απαγορευτικό.

Σχετικές Συνταγές