Χοιρινό φιλέτο με κρούστα φιστίκι Αιγίνης

Χοιρινό φιλέτο με κρούστα φιστίκι Αιγίνης

Για το χοιρινό φιλέτο με κρούστα φιστίκι Αιγίνης όπως θα δείτε και στη συνταγή, θα κάνουμε μία άλλη εκδοχή παναρίσματος. Τι εννοούμε;

Γνωρίζουμε πως όταν λέμε κάνω ”πανέ ή πανάρω” εννοούμε περνάω ένα υλικό από αλεύρι-αυγό-γαλέτα. Αυτό ονομάζεται πανέ α λα αγκλέζ. Βέβαια υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κάνουμε πανέ, τα οποία θα τα πούμε εκτενέστερα σε άλλο άρθρο.

Σε αυτήν εδώ τη συνταγή το υλικό στο οποίο θα πανάρουμε είναι το φιστίκι. Η διαφορά με τους άλλους τρόπους παναρίσματος είναι ότι εδώ θα πανάρουμε το χοιρινό μετά το ψήσιμο.

Με αυτόν τον τρόπο το φιστίκι κρατάει το χρώμα του και την ατόφια γεύση του.

Το χοιρινό φιλέτο με κρούστα φιστίκι Αιγίνης το συνοδεύουμε με έναν πουρέ από σελινόριζα.

Related Recipes