Χοιρινά φιλετάκια πλιγούρι και σάλτσα μήλου

Χοιρινά φιλετάκια, πλιγούρι και σάλτσα μήλου

Χοιρινά φιλετάκια πλιγούρι και σάλτσα μήλου, ένα πιάτο με πολλές και χαρακτηριστικές γεύσεις. Θα χρησιμοποιήσουμε χοιρινό ψαρονέφρι το οποίο θα το κόψουμε ζουλιέν και στη συνέχεια θα το σοτάρουμε.

Το πλιγούρι θα το βράσουμε σε χυμό πορτοκαλιού. Αυτό θα του δώσει μία δυνατή γεύση. Αν δεν θέλετε να το βράσετε σε χυμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζωμό κοτόπουλο ή ακόμα και νερό.

Για τη σάλτσα μήλου θα χρησιμοποιήσουμε ξινόμηλα χωρίς τη φλούδα και προς το τέλος θα προσθέσουμε μαύρο σκόρδο το οποίο θα δώσει και την ανάλογη ένταση στη σάλτσα.

Γαρνίρουμε με χαβιάρι μαύρου σκόρδου.

 

Related Recipes