Τα χοιρινά σουβλάκια είναι κάτι που δεν λείπει από το εβδομαδιαίο τραπέζι του Έλληνα.
Ένα χοιρινό σουβλάκι μπορεί να δώσει τη γεύση του είτε σκέτο είτε πλημμυρισμένο σε κάποια αρωματική μαρινάδα.
Άλλες φορές η μουστάρδα, άλλες το γιαούρτι και σχεδόν πάντα το τίμιο ελαιόλαδο προσδίδουν γεύση και τρυφεράδα στο κρέας.
Οι γαρνιτούρες πολλές, πιπεριές, ντομάτα, τζατζίκι, πατάτες τηγανιτές, σαλάτα και πόσες άλλες ακόμα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε.
Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τις πίτες και το αγαπημένο μας τυλιχτό σουβλάκι.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί