Φριτάτα ονομάζουμε την Ιταλική ομελέτα. Στην Ισπανία την λέμε τορτίγια ενώ στην Ελλάδα, ομελέτα.
Μία φριτάτα, όπως αντίστοιχα και μία ομελέτα μπορεί να φιλοξενήσει πολλά και διάφορα υλικά μέσα στο σώμα της.
Εδώ, θα σας την παρουσιάσουμε με πατάτες. Όχι όμως τηγανιτές αλλά στο φούρνο.
Το ελαιόλαδο μαζί με αλάτι και πιπέρι είναι αυτά που θα συνοδεύσουν τις πατάτες στο φούρνο.
Το κασέρι θα δώσει ένα στρώμα γεύσεις πάνω από τις πατάτες ενώ το αυγό θα το αφήσουμε να μας ταξιδέψει.
Comments are closed.