Φρέσκες ταλιατέλες με σολομό και pesto σπανάκι, ένας ιδανικός συνδυασμός. Ο φρέσκος σολομός κομμένος σε μικρό καρεδάκι μαζί με το pesto σπανάκι έρχονται και δένουν όμορφα.
Ο σολομός δεν χρειάζεται πολύ σοτάρισμα γιατί θα στεγνώσει. Όταν προσθέσετε το pesto σπανάκι, ρίξτε και λίγο νερό, από το νερό που βράσατε τα ζυμαρικά. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μία πυκνή σάλτσα.
Το pesto σπανάκι φτιάχνεται όπως και το pesto βασιλικού με τη διαφορά ότι αντί για βασιλικό βάζουμε φρέσκο σπανάκι.
Τη συνταγή για τα φρέσκα ζυμαρικά θα τη δείτε εδώ.
Comments are closed.