Τα φασολάκια είναι ένα φαγητό που τρώγεται κυρίως καλοκαίρι. Αυτό συμβαίνει διότι το καλοκαίρι είναι η εποχή που τα βρίσκουμε φρέσκα. Βέβαια σε κατεψυγμένη μορφή τα βρίσκουμε όλο το χρόνο και οφείλουμε να σας πούμε πως είναι εξίσου καλά.
Ο τρόπος μαγειρέματος είναι στην κατσαρόλα, συνήθως με φρέσκια ντομάτα και προσθήκη στο τέλος μαϊντανού ψιλοκομμένου.
Ένας άλλος τρόπος μαγειρέματος είναι στο φούρνου. Ο τρόπος είναι παρόμοιος με της κατσαρόλας με τη διαφόρα ότι αντί να τα αφήσουμε να βράσουν στην κατσαρόλα τα βάζουμε στο φούρνο.
Άλλα υλικά που μπορούμε να προσθέσουμε στα φασολάκια είναι οι πατάτες, τα κολοκυθάκια, τα καρότα και κάποιες φορές μπορεί να δείτε και μελιτζάνες.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί