Τορτίγια με κοτόπουλο και ντομάτα

Τορτίγια με κοτόπουλο και ντομάτα

Τορτίγια με κοτόπουλο και ντομάτα θα φτιάξουμε σήμερα!!

Ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ σας είναι η πρότασή μας και είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.

Τα υλικά που χρειαζόμαστε είναι στήθος κοτόπουλου, μαγιονέζα και μουστάρδα για τη γέμιση. Επιλέγουμε τορτίγιες σπανακιού για να δώσουμε μία άλλη οπτική στο σερβίρισμα. Εκτός από τη γέμιση του κοτόπουλου θα χρειαστούμε επίσης ντομάτα και αγγούρι.

Παίρνουμε στήθος κοτόπουλου και το βράζουμε σε νερό με μιρεπουά. Προσθέτουμε επίσης στο νερό, κόκκους πιπεριού και ένα φύλλο δάφνης. Μόλις το κοτόπουλο βράσει, το αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια το κόβουμε. Εδώ έχουμε δύο επιλογές, η πρώτη είναι να το κόψουμε σε μικρά κομματάκια και η δεύτερη να το πολτοποιήσουμε στο μούλτι. Με την πρώτη επιλογή η αίσθηση του κοτόπουλου είναι πιο ενεργή στον ουρανίσκο μας. Με την δεύτερη επιλογή έχουμε ένα ωραίο κρεμώδες αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιον τρόπο θέλετε.

Χαρακτηριστική δροσιά εκπέμπει η προσθήκη ντομάτας και αγγουριού μέσα στην τορτίγια. Κόβουμε τις ντομάτες σε λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε πάνω από την γέμιση. Κάνουμε το ίδιο και με το αγγούρι. Για να πετύχουμε λεπτή φέτα αγγουριού χρησιμοποιούμε ως μέσο κοπής το πίλερ κόβοντας λεπτές φετούλες.

Η τορτίγια με κοτόπουλο και ντομάτα είναι ένα νοστιμότατο σνακ!!

Σχετικές Συνταγές