Ταμπουλέ με μοτσαρέλλα μποκοτσίνι

Ταμπουλέ με μοτσαρέλλα μποκοτσίνι

Σήμερα θα φτιάξουμε μία γνώριμη σε όλους μας σαλάτα με τη διαφορά ότι θα έχει ένα επιπλέον υλικό. Αυτή είναι το ταμπουλέ με μοτσαρέλλα μποκοτσίνι!!! Σεβόμενοι την παραδοσιακή σαλάτα ταμπουλέ, τολμάμε να περιπλέξουμε λίγο τις γεύσεις. Το ταμπουλέ είναι μία σαλάτα που μπορεί να πάρει αρκετές τροποποιήσεις. Για παράδειγμα μπορούμε να αντικαταστήσουμε το πλιγούρι με την κινόα ή με το κουσκούς. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε το ταμπουλέ με μελάνι σουπιάς που σας έχουμε παρουσιάσαμε εδώ στο cookfood.

Παραπάνω αναφέραμε τη φράση τολμάμε να περιπλέξουμε τις γεύσεις. Αυτό το κάνουμε προσθέτοντας στη συνταγή μοτσαρέλλα μποκοτσίνι. Η μοτσαρέλλα από μόνη της όμως δεν έχει τη δύναμη να κάνει τη διαφορά. Αρά λοιπόν θα τη βοηθήσουμε μαρινάροντάς την για λίγα λεπτά με γλυκόξινη sauce.

Τι συνταγή για την γλυκόξινη sauce μπορείτε να την δείτε εδώ.

Το ταμπουλέ με μοτσαρέλλα μποκοτσίνι σερβίρεται συνήθως ως σαλάτα. Ως σαλάτα μπορεί επίσης να σταθεί άνετα σε έναν πρωινό μπουφέ ή σε ένα brunch. Από κει και έπειτα μπορείτε να την σερβίρετε ως ορεκτικό ή ακόμα και σαν συνοδευτικό σε κάποιο κρέας σχάρας. Επίσης μπορείτε κάλλιστα να την σερβίρετε σε σφηνοπότηρα και να τα τοποθετήσετε σε έναν κρύο μπουφέ.

Η σαλάτα ταμπουλέ με μοτσαρέλλα μποκοτσίνι θα σας εντυπωσιάσει!!!

Σχετικές Συνταγές