Σήμερα προτείνουμε να φτιάξετε ταλιατέλες με μανιτάρια και κρέμα!!
Επιλέγουμε ένα ζυμαρικό σαν τις ταλιατέλες ώστε να ενσωματώσει περισσότερη κρέμα πάνω στην επιφάνεια του. Καταλαβαίνουμε ότι όπου χρησιμοποιείται η κρέμα γάλακτος, το φαγητό γίνεται πιο βαρύ αλλά σίγουρα πιο γευστικό.
Εκτός από τα κοινά λευκά μανιτάρια που σας προτείνουμε να βάλετε στη συνταγή, θα χρησιμοποιήσουμε και τα μανιτάρια πορτσίνι. Παίρνουμε πορτσίνι αποξηραμένα και τα μουλιάζουμε σε κονιάκ. Αν το κονιάκ είναι λίγο μπορείτε να προσθέσετε λίγο νερό ώστε να καλυφθούν όλα τα μανιτάρια. Επίσης μπορείτε να τα μουλιάσετε και σε λευκό κρασί. Το κονιάκ ή το κρασί που θα χρησιμοποιήσουμε για το μούλιασμα των μανιταριών θα το προσθέσουμε στο φαγητό μας για να μας δώσει γεύση. Στη συνέχεια θα το αφήσουμε να ρεντουίρει και μετά θα προσθέσουμε κρέμα γάλακτος.
Τις ταλιατέλες θα τις βράσουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό που βράζει. Θα πρέπει να προσέξουμε τους χρόνους μας ώστε όταν θα έχουν βράσει οι ταλιατέλες να τις προσθέσουμε κατευθείαν στο τηγάνι με τη σάλτσα. Αν αυτό δεν γίνει τότε θα πρέπει να τις σουρώσουμε, στη συνέχεια να τις κρυώσουμε και να περιμένουμε πότε θα είναι έτοιμη η σάλτσα ώστε να τις βάλουμε μέσα.
Οι ταλιατέλες με μανιτάρια και κρέμα είναι ένα φαγητό απλό που σίγουρα θα εντυπωσιάσει αυτούς που θα το δοκιμάσουν.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί