Τάρτα κοτόπουλο με μανιτάρι και σπανάκι σας προτείνουμε να φτιάξετε!!
Η συνταγή είναι σχετικά εύκολη με τη διαφορά ότι θέλει το χρόνο της και για να ξεκουραστεί αλλά και για να ψηθεί στην αρχή μόνη της και στη συνέχεια με τα υλικά που θα της προσθέσουμε. Η ζύμη που θα φτιάξουμε έχει μία μικρή διαφορά με αυτήν που σας έχουμε δώσει εδώ στο cookfood. Θα την φτιάξουμε χωρίς αυγά με την προσθήκη νερού ώστε να συμπληρώσουμε την αντίστοιχη ποσότητα υγρών αντί του αυγού.
Τα υλικά που θα βάλουμε μέσα είναι το κοτόπουλο, τα μανιτάρια, το σπανάκι και βέβαια την μοτσαρέλλα και το ρουαγιάλ. Το κοτόπουλο θα το κόψουμε σε σχήμα καρέ και θα το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Τα μανιτάρια θα τα κόψουμε σε λεπτές φέτες και θα τα σοτάρουμε και αυτά σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Τέλος το σπανάκι θα το καθαρίσουμε, θα το πλύνουμε, αν είναι μεγάλα τα κομμάτια θα τα κόψουμε και θα τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο μαζί με φρέσκο κρεμμυδάκι.
Μία τάρτα θέλει οπωσδήποτε τυρί. Το τυρί που χρησιμοποιούμε σήμερα είναι η μοτσαρέλλα. Θα πάρουμε μπαστούνι μοτσαρέλλα και θα το τρίψουμε στον τρίφτη. Η σύνθεση της τάρτας θα ολοκληρωθεί με το ρουαγιάλ. Το ρουαγιάλ αποτελείται από κρέμα γάλακτος, αυγά, αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο.
Η τάρτα κοτόπουλο με μανιτάρι και σπανάκι είναι μία εξαιρετική επιλογή για πρώτο πιάτο σε ένα μενού.
Comments are closed.