Σούπα Οξτέιλ

Σούπα Οξτέιλ (Oxtail)

Φημολογείται ότι η σούπα Οξτέιλ εφευρέθηκε στο Λονδίνο το 17ο αιώνα από Γάλλους chefs. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές της σούπας από άλλες χώρες όπως Κινέζικη, Ινδονησιακή και Κορεάτικη.

Η σούπα Οξτέιλ παρασκευάζεται από ουρά μοσχαρίσια. Η μοσχαρίσια ουρά είναι πλούσια σε κολλαγόνο και ιδανική για να μαγειρευτεί σε μορφή σούπας. Το καρότο και το σέλερι ολοκληρώνουν την ούτως η άλλως πλούσια γεύση της.

Σούπα Οξτέιλ

Σούπα Οξτέιλ

Σχετικές Συνταγές