Η σούπα ντυπαρί είναι μία Γαλλική σούπα με το βασικό υλικό της να είναι το κουνουπίδι. Μία ιδιαίτερη, κρεμώδης σούπα με χαρακτηριστική γεύση από το βασικό υλικό της. Στη συγκεκριμένη συνταγή θα προσπαθήσουμε να γεμίσουμε τη γεύση της με ένα χαρακτηριστικό υλικό, το κάρυ. Ένα μείγμα μπαχαρικών με έντονη γεύση που είναι από μόνο του ικανό να αλλάξει όλη τη σούπα.
Έτσι λοιπόν, η σούπα Ντυπαρί (κουνουπίδι) με κάρυ είναι αυτό που θέλουμε να δοκιμάσουμε σήμερα. Η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη.
Ο εξοπλισμός που θα χρειαστείτε εκτός από μία κατσαρόλα είναι, ένα μπίμερ χειρός ή ένα μούλτι για να πολτοποιήσετε τη σούπα, μία μπασίνα και ένα σινουά.
Η σούπα σερβίρεται πάντα ζεστή και γαρνίρεται είτε με κρουτόν ή με τηγανιτά λαχανικά ή με προσούτο φρυγανισμένο.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί