Σάλτσα ταρτάρ

Σάλτσα ταρτάρ (sauce tartare)

H σάλτσα ταρτάρ (sauce tartare) δημιουργήθηκε τον 19° αιώνα και είναι παράγωγο της σάλτσας μαγιονέζα. Είναι μία ιδιαίτερη σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία που ταιριάζει απίστευτα με ψάρι. Κάποια στιγμή τη δοκίμασα με μοσχάρι ψητό και πραγματικά σας λέω ήταν εξαιρετική. Άλλωστε είναι κρίμα να περιορίσουμε μία τέτοια σάλτσα μόνο σε ψάρι.

Σάλτσα ταρτάρ

Σάλτσα ταρτάρ

Θεωρώ πως για να φτιάξουμε την τέλεια σάλτσα ταρτάρ (sauce tartare) θα πρέπει πρώτα να φτιάξουμε τη δική μας σπιτική μαγιονέζα.

 

Αξιολόγηση Συνταγής

  • (5 /5)
  • 2 ratings

Σχετικές Συνταγές