Με τη σάλτσα κιμά μεγαλώσαμε. Τι να πρωτοθυμηθώ… τα μακαρόνια με κιμά, το παστίτσιο, τα παπουτσάκια, το μουσακά και πόσα άλλα ακόμα.
Ένας καλομαγειρεμένος κιμάς θα δώσει γεύση σε όλα τα παραπάνω.
Σχεδόν σε όλους τους καταλόγους των εστιατορίων που σερβίρουν ζυμαρικά υπάρχει η σάλτσα κιμά.
Συνήθως φτιάχνεται με μοσχαρίσιο κρέας αλλά μπορούμε να τον δούμε επίσης και με χοιρινό αλλά και με αρνί.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί