Ραβιόλια με κρέμα τυριού και σολομό

Ραβιόλια με κρέμα τυριού και σολομό

Ραβιόλια με κρέμα τυριού και σολομό είναι η συνταγή που σας προτείνουμε!!

Ξεκινάμε πρώτα φτιάχνοντας τη ζύμη. Είναι η ίδια ζύμη που χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε τα φρέσκα ζυμαρικά. Ζυμώνουμε καλά το ζυμάρι και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου αν είναι χειμώνας και στο ψυγείο το καλοκαίρι. Ανοίγουμε το ζυμάρι σε φύλλα πάχους τριών χιλιοστών. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα με μία μηχανή ζυμαρικών. Αν δεν έχετε τέτοια μηχανή τότε μπορείτε να την ανοίξετε με έναν πλάστη.

Στη συνέχεια η διαδικασία που ακολουθούμε είναι να απλώσουμε ένα φύλλο ζύμης σε έναν πάγκο και να βάλουμε λίγη από τη γέμιση αφήνοντας μία σχετική απόσταση ώστε να μπορέσουμε να τα κλείσουμε στη συνέχεια. Αφότου ολοκληρώσουμε με τη γέμιση, βρέχουμε με νερό τη ζύμη σε όλα της τα σημεία και στη συνέχεια καλύπτουμε από πάνω άλλο ένα φύλλο ζύμης. Με τα χέρια μας αφαιρούμε τον αέρα που ενδέχεται να έχει μείνει μέσα στα ραβιόλια και στη συνέχεια κόβουμε με ένα κουπάτ είτε στρογγυλό είτε τετράγωνο. Τα ραβιόλια είναι έτοιμα για να τα βράσουμε.

Η γέμιση είναι πολύ απλή και εύκολη καθώς αποτελείται από κρέμα τυριού, καπνιστό σολομό, φρέσκο κρεμμύδι και άνηθο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά να ανακατέψουμε όλα τα υλικά.

Τα ραβιόλια με κρέμα τυριού και σολομό ολοκληρώνονται με μία σάλτσα όπου τα βασικά της στοιχεία είναι ο καπνιστός σολομός και η κρέμα γάλακτος.

Σχετικές Συνταγές