Σήμερα θα προτείνουμε Πρασοσέλινο κοκκινιστό. Ένα χορτοφαγικό πιάτο, ελαφρύ, απλό και ελληνικό.
Το καλό με το συγκεκριμένο είναι το ότι μπορεί να καταναλωθεί ως κύριο πιάτο. Μπορεί όμως να το φάμε και ως συνοδευτικό ή ακόμα και να μετατραπεί σε ριζότο.
Οι μερακλίδες θα το κάνουν με χοιρινό ή ακόμα και λουκάνικα. Σήμερα όμως θα δούμε την vegetarian μορφή του η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αντίστοιχες συνταγές με κρέας.
Θα βάλουμε σελινόριζα, σέλερι, και την πολύ θρεπτική λαχανίδα που θα απογειώσει το πιάτο.
Μπορείτε να κάνετε αυτή την συνταγή αντικαθιστώντας την σελινόριζα με άλλες ρίζες, όπως γλυκοπατάτα, παστινάκι, μαιντανόριζα κλπ. Φυσικά, τότε δεν θα είναι Πρασοσέλινο κοκκινιστό αλλα κάποια άλλη πεντανόστιμη vegan επιλογή.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί