Παιδάκια γαλλικής κοπής με dizon

Παϊδάκια γαλλικής κοπής με μουστάρδα dijon και σουσάμι

Παϊδάκια γαλλικής κοπής με μουστάρδα dijon και σουσάμι είναι η πρότασή μας για σήμερα!! Μία πρόταση που θα απογειώσει τους γευστικούς σας κάλυκες. Η εκλεπτυσμένη μουστάρδα dijon σε συνδυασμό με το σουσάμι και την υπέροχη γεύση του αρνιού συνθέτουν ένα μαγικό αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ πληροφορίες για τα αρνίσια παϊδάκια γαλλικής κοπής

Γιατί όμως να χρησιμοποιήσουμε παϊδάκια γαλλικής κοπής;

Επιλέγουμε παϊδάκια γαλλικής κοπής για δύο λόγους. Αρχικά θα κολλήσει και θα σταθεί εύκολα το σουσάμι στα παϊδάκια καθώς έχουν μεγάλη επιφάνεια. Επίσης είναι πιο εύκολη η διαχείριση του ψησίματος ώστε να πετύχουμε τον σωστό βαθμό ψησίματος και να έχουμε ένα πιο ζουμερό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία μαγειρέματος ξεκινά σοτάροντας τα παϊδάκια. Στη συνέχεια θα τα στεγνώσουμε με ένα χαρτί από τα λάδια και μετά θα αλείψουμε την μεγάλη τους πλευρά με μουστάρδα dijon. Στη συνέχεια θα περάσουμε την μεγάλη πλευρά από το σουσάμι και θα πιέσουμε ώστε να κολλήσει καλά. Αφού τελειώσουμε με την διαδικασία αυτή, θα ολοκληρώσουμε το ψήσιμο στο φούρνο προσέχοντας να μην παραψήσουμε τα παϊδάκια και στεγνώσουν.

Τα Παϊδάκια γαλλικής κοπής με μουστάρδα dijon και σουσάμι είναι μία εξαιρετική επιλογή για ένα δείπνο. Τα σερβίρουμε με μαγειρεμένα λαχανικά ή με κάποιον πουρέ όπως σελινόριζας, πατάτας, γλυκοπατάτας, κ.α.

Η σάλτσα που μπορούμε να επιλέξουμε είναι ένας συνδυασμός ντεμί γκλας με κρασί ή εσπανιόλ. Τα συνοδεύουμε με ένα καλό κόκκινο ξηρό κρασί.

Σχετικές Συνταγές