Πατατοσαλάτα με τουρσί τζίντζερ

Πατατοσαλάτα με τουρσί τζίντζερ

Πως σας φαίνεται να κάνουμε μία μικρή προσθήκη ενός υλικού αλλάζοντας έτσι όλη τη γεύση ενός πιάτου; Αυτό που θα φτιάξουμε σήμερα είναι μία πατατοσαλάτα με τουρσί τζίντζερ!!

Το τουρσί τζίντζερ είναι ένα υλικό που το χρησιμοποιούμε πολύ σε συνδυασμό με το σούσι. Είναι ιδανικό στο να καθαρίζει τον ουρανίσκο από τις όποιες γεύσεις έχουμε δοκιμάσει πριν, όπως επίσης και να ενισχύει τις υπόλοιπες γεύσεις. Η γεύση του είναι πικάντικη και γλυκιά ενώ το πλεονέκτημά του είναι ότι δεν αφήνει καθόλου επίγευση στο στόμα.

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρσί τζίντζερ μπορείτε να δείτε εδώ.

Την πατατοσαλάτα επιλέξαμε να την κάνουμε με μαγιονέζα. Μπορείτε να να την αγοράσετε ή την φτιάξετε μόνοι σας.

Την συνταγή για χειροποίητη μαγιονέζα μπορείτε να την δείτε εδώ.

Τα επιπλέον υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για την πατατοσαλάτα με τουρσί τζίντζερ είναι πατάτες, πιπεριές κόκκινες και σέλερι.

Τις πατάτες θα τις κόψουμε καρεδάκι και θα τις βράσουμε προσέχοντας να μην μας παραβράσουν. Μόλις βράσουν τις βγάζουμε από το νερό και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

Τις πιπεριές τις κόβουμε μικρό καρεδάκι ενώ το σέλερι εμινσέ. Προτού κόψετε το σέλερι εμινσέ, μην ξεχάσετε να το καθαρίσετε. Με το πίλερ αφαιρούμε τις ίνες που βρίσκονται στον κορμό του και μετά το κόβουμε.

Ανακατέψτε προσεκτικά όλα τα υλικά με την μαγιονέζα και ολοκληρώστε το πιάτο με φρεσκοτριμμένο πιπέρι από πάνω.

Σχετικές Συνταγές