Πανσέτα με bbq sauce και λάχανο σουκρούτ

Πανσέτα με bbq sauce και λάχανο σουκρούτ

Πανσέτα με bbq sauce και λάχανο σουκρούτ και το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει. Στην ουσία είναι μία εύκολη συνταγή!! Το δύσκολο μέρος της είναι το μαγείρεμα σε κενό αέρος καθώς οι περισσότεροι δεν έχουν roner και vacuum για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τον συγκεκριμένο τρόπο μαγειρέματος. Παρόλο που η παρακάτω συνταγή μας μιλάει για μαγειρική σε κενός αέρος, εμείς εδώ, θα σας δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για να την φτιάξετε και με διαφορετικό τρόπο μαγειρέματος.

Έτσι λοιπόν σε περίπτωση που δεν έχετε roner στο σπίτι σας, μπορείτε να παρακάμψετε τα βήματα της συνταγής που μιλάνε για sous vide και να κάνετε την πανσέτα σοτέ και στη συνέχεια να ολοκληρώσετε το ψήσιμο στο φούρνο (σε περίπτωση που το κομμάτι της πανσέτας είναι παχύ).

Με πιο απλά λόγια! Ξεκινήστε φτιάχνοντας την bbq sauce. Αφήστε την να κρυώσει και στη συνέχεια μαρινάρετε την πανσέτα. Προχωρήστε με το μαγείρεμα της γαρνιτούρας. Κόψτε το λάχανο και μαγειρέψτε το. Αυτό θα σας πάρει περίπου 40 λεπτά (αν το λάχανο είναι λεπτοκομμένο). Καθώς ολοκληρώνεται το μαγείρεμα του λάχανου, ξεκινήστε το σοτάρισμα της πανσέτας. Αν δείτε ότι κρατάει, μπορείτε να την βάλετε σε ένα ταψάκι και να ολοκληρώσετε το ψήσιμο στο φούρνο.

Εκτός από την πανσέτα με bbq sauce και λάχανο σουκρούτ μπορείτε επίσης να δείτε άλλη μία ενδιαφέρουσα συνταγή με πανσέτα κόκκινο λάχανο και πετιμέζι, εδώ.

Σχετικές Συνταγές