Νιόκι Παριζιέν με πιπεριές Φλωρίνης και κρέμα γάλακτος

Νιόκι Παριζιέν με πιπεριές Φλωρίνης και κρέμα γάλακτος

Η συνταγή που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι τα νιόκι Παριζιέν με πιπεριές Φλωρίνης και κρέμα γάλακτος!! Καθώς είμαστε λάτρεις των νιόκι, προσπαθούμε να φτιάχνουμε συνταγές είτε με λίγα υλικά είτε κάποιες πιο πολύπλοκες.

Τα υλικά που επιλέξαμε για σήμερα είναι οι πιπεριές Φλωρίνης και η κρέμα γάλακτος. Ο συνδυασμός της κρέμας με το άμυλο των νιόκι, μας δίνει ένα βελούδινο αποτέλεσμα. Η πιπεριά Φλωρίνης εκτός από τη γεύση της θα μας δώσει και ένα ελαφρώς πορτοκαλιζέ χρώμα στη σάλτσα.

Για να μπορέσουμε να πάρουμε το χρώμα από τις πιπεριές θα χρειαστεί να τις κόψουμε ζουλιέν και να τις βράσουμε για λίγα λεπτά σε λευκό κρασί. Προσοχή!! Δεν θέλουμε να παραβράσουν και να λιώσουν.

Πότε θα ρίξουμε την κρέμα γάλακτος στο φαγητό;

Καθώς βράζουν οι πιπεριές, το λευκό κρασί ρεντουίρει. Όταν θα έχει ολοκληρωθεί το ρεντιξιόν τότε θα προσθέσουμε λίγο από το νερό που έχουμε βράσει τα νιόκι και στη συνέχεια την κρέμα. Αφότου πάρει μία βράση η κρέμα γάλακτος θα ρίξουμε τα νιόκι.

Για την συγκεκριμένη συνταγή επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε νιόκι παριζιέν των οποίων την συνταγή μπορείτε να δείτε εδώ.

Μπορείτε βέβαια να φτιάξετε τη συνταγή και με νιόκι Πιεμοντέζ ή ακόμα και με φρέσκα ζυμαρικά.

Τα νιόκι Παριζιέν με πιπεριές Φλωρίνης και κρέμα γάλακτος πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν!!

Related Recipes