Νιόκι παριζιέν με μπέικον και κρέμα γάλακτος

Νιόκι παριζιέν με μπέικον και κρέμα γάλακτος

Νιόκι παριζιέν με μπέικον και κρέμα γάλακτος είναι η πρότασή μας για σήμερα!! Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας; Η επιτυχία αυτού του πιάτου είναι σίγουρη και δεδομένη. Ο συνδυασμός των νιόκι με την κρέμα γάλακτος είναι πραγματικά εντυπωσιακός.

Λατρεύουμε τα νιόκι παριζιέν! Η συνταγή για να τα φτιάξουμε είναι σχετικά εύκολη και μπορείτε να την δείτε εδώ.

Για να είναι επιτυχημένη η συνταγή θα πρέπει να προσέξουμε κάποιες λεπτομέρειες. Αρχικά τα νιόκι παριζιέν να μην μας παραβράσουν. Το μπέικον να σοταριστεί καλά και στη συνέχεια να αφαιρεθεί το επιπλέον λίπος. Πολύ σημαντικό επίσης είναι να προσέξουμε προτού βάλουμε την κρέμα γάλακτος στο τηγάνι να προσθέσουμε λίγο νερό. Το νερό θα ”σπάσει” το κάψιμο του τηγανιού (θα ρίξει την θερμοκρασία) ώστε όταν προσθέσουμε την κρέμα γάλακτος να μην μας κόψει. Αφήνουμε την κρέμα να πάρει μία βράση και στη συνέχεια προσθέτουμε τα βρασμένα νιόκι. Προσέχουμε να μην μας παραβράσει η κρέμα γάλακτος γιατί θα βγάλει τα λιπαρά της και θα κόψει.

Στο τέλος της παρασκευής του φαγητού προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε. Η παρμεζάνα θα δώσει μία υπέροχη γεύση στο φαγητό αλλά παράλληλα θα δημιουργήσει και μία δεμένη σάλτσα.

Μόλις φτιάξουμε τα νιόκι παριζιέν με μπέικον και κρέμα γάλακτος τα σερβίρουμε αμέσως!

Σχετικές Συνταγές