Νιόκι παριζιέν με κοτόπουλο πιπεριές και κρέμα γάλακτος

Νιόκι παριζιέν με κοτόπουλο και πιπεριές

Νιόκι για σήμερα και πιο συγκεκριμένα θα φτιάξουμε νιόκι παριζιέν με κοτόπουλο και πιπεριές!! Η αγάπη μας για τα νιόκι είναι φανερή είτε μιλάμε για νιόκι παριζιέν είτε για νιόκι πιεμοντέζ. Σήμερα επιλέγουμε να συνδυάσουμε τα νιόκι παριζιέν με κοτόπουλο, πιπεριές και κρέμα γάλακτος.

Την συνταγή για τα νιόκι παριζιέν μπορείτε να την δείτε εδώ.

Όπως προείπαμε θα χρησιμοποιήσουμε κοτόπουλο και πιπεριές. Το κοτόπουλο θα το κόψουμε είτε ζουλιέν είτε σε σχήμα καρέ. Τις πιπεριές θα τις κόψουμε ζουλιέν. Θα χρησιμοποιήσουμε κόκκινες και κίτρινες πιπεριές. Άλλωστε είναι οι αγαπημένες μας καθώς όταν ψήνονται έχουν ωραία γεύση καθώς βγάζουν μία ωραία γλυκάδα.

Τη συνταγή την ξεκινάμε σοτάροντας πρώτα τα κομμάτια του κοτόπουλου. Αφότου σοταριστούν τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Στη συνέχεια σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Σβήνουμε με λευκό κρασί και αφήνουμε να ρεντουίρει ώστε να προσθέσουμε την κρέμα γάλακτος. Αφότου πάρει μία βράση η κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τα νιόκι τα οποία τα έχουμε βράσει πρώτα. Το άμυλο των νιόκι μαζί με την κρέμα γάλακτος δημιουργούν μία παχύρευστη σάλτσα. Σε αυτό το σημείο προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε και παρμεζάνα τριμμένη για έξτρα γεύση.

Το φαγητό που σας προτείνουμε είναι μία εξαιρετική επιλογή είτε ως πρώτο πιάτο είτε και ως κυρίως.

Σχετικές Συνταγές