Το Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα Jack Daniels είναι ένα πιάτο που τα τελευταία χρόνια μας έχει κλέψει την καρδιά. Βρίσκει θέση σχεδόν σε όλους τους καταλόγους των Αθηναϊκών εστιατορίων και όχι άδικα θα έλεγα. Η ένταση του ουίσκι σε συνδυασμό με τη σάλτσα ντεμι γκλας και τη ζάχαρη δημιουργούν μία γλυκιά πυκνή γευστική σάλτσα.
Σας προτείνουμε το φιλέτο να το κάνετε σοτέ ή σχάρας. Τώρα όσον αφορά το πόσο θα το ψήσετε, αυτό είναι στην κρίση σας. Εμείς σας προτείνουμε το πολύ μέχρι μέτρια ψημένο. Όσο παραπάνω ψηθεί το φιλέτο τόσο πιο στεγνό αλλά και σκληρό γίνεται.
Πληροφορίες για τους βαθμούς ψησίματος του φιλέτου θα βρείτε εδώ
Comments are closed.