Μοσχαρίσιο φιλέτο με ντοματίνια και μανιτάρια

Μοσχαρίσιο φιλέτο με ντοματίνια και μανιτάρια

Η πρόταση μας για σήμερα περιλαμβάνει ένα μοσχαρίσιο φιλέτο με ντοματίνια και μανιτάρια!!

Είναι ένα φαγητό σχετικά γρήγορο στο μαγείρεμά του καθώς το μοσχαρίσιο φιλέτο δεν πρέπει να το ψήσουμε πολύ. Εκτός από τα ντοματίνια και τα μανιτάρια υπάρχει άλλο ένα υλικό το οποίο θεωρούμε πως κάνει τη διαφορά σε αυτό το πιάτο. Αυτό το υλικό είναι η μελιτζάνα!!

Γυρνώντας πάλι στο φιλέτο οφείλουμε να αναφέρουμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες ώστε να αποφεύγουμε τυχόν λάθη. Αρχικά καθαρίζουμε το φιλέτο από την λεπτή μεμβράνη και τους τένοντες. Στη συνέχεια το κόβουμε ισομερώς και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λιπαρή ύλη. Αφότου ολοκληρώσουμε το σοτάρισμα, το βγάζουμε από τη φωτιά και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά.

Ξεκινάμε πρώτα με το κρεμμύδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια. Αφού πρώτα τα κόψουμε στη μέση ή στα τέταρτα (ανάλογα το μέγεθος τους). Τα ντοματίνια θα τα ρίξουμε τελευταία και θα τα σπάσουμε με μία κουτάλα. Η προσθήκη της κρέμας παρουσιάζεται στο τελικό στάδιο όπου και θα την αφήσουμε να πάρει μία βράση και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά.

Το μοσχαρίσιο φιλέτο με ντοματίνια και μανιτάρια θα πρέπει να το σερβίρουμε αμέσως ώστε να μην στεγνώσει η σάλτσα αλλά και να μην σκληρύνουν τα φιλετάκια.

Σχετικές Συνταγές