Το μοσχαράκι μπλανκέτ είναι μία συνταγή με ιδιαίτερη γεύση. Η σάλτσα έχει ένα άσπρο χρώμα που δένει υπέροχα με το μοσχαράκι.
Ξεκινάμε κάνοντας μπλανσίρ το μοσχαράκι και στη συνέχεια το σοτάρουμε μαζί με τη μιρεπουά.
Αφότου βράσει το κρέας δένουμε τη σάλτσα με λιεζόν φινάλ. Το λιεζόν φινάλ αποτελείται από κρέμα γάλακτος και κρόκους αυγών.
Με τη προσθήκη μανιταριών και κρεμμυδιών στιφάδου έχουμε το μοσχαράκι μπλανκέτ αλα ανσιέν.
Αν προσθέσουμε στο μοσχαράκι μπλανκέτ βρασμένο καρότο, σελινόριζα, κολοκυθάκια και ρέβα τότε έχουμε το μοσχαράκι μπλανκέτ πριντανιέ.
Το μοσχαράκι μπλανκέτ το συνοδεύουμε με ρύζι πιλάφι.
Comments are closed.