Μοσχάρι στρογγανόφ

Μοσχάρι στρογγανόφ

Το μοσχάρι στρογγανόφ είναι από τα πιο δημοφιλή πιάτα παγκοσμίως. Απλά και μόνο θα σας πω, πως το 2017 ήταν η νούμερο ένα αναζήτηση στο διαδίκτυο όσον αφορά το φαγητό. Πολλές και διάφορες συνταγές για μοσχάρι στρογγανόφ έχουν αναρτηθεί κατά καιρούς. Εμείς σήμερα θα σας δείξουμε την αγαπημένη μας. Φρέσκα μανιτάρια, πάπρικα γλυκιά και αγγουράκι κορνισόν είναι τα βασικά συστατικά μαζί με το μοσχαρίσιο φιλέτο.

Οι τρόποι κοπής που χρησιμοποιούμε σε αυτή τη συνταγή είναι πολλοί. Αρχικά το κρεμμύδι το κόβουμε ασέ, το μανιτάρι εμινσέ, το μοσχαρίσιο φιλέτο ζουλιέν και το αγγουράκι τουρσί μπρινουάζ.

Αφότου ολοκληρώσουμε τις κοπές μας, ξεκινάμε τη διαδικασία του μαγειρέματος. Η μέθοδος μαγειρέματος που θα ακολουθήσουμε είναι το σοτέ. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε στο σοτάρισμα είναι να μην παραψήσουμε το φιλέτο. Επειδή το φιλέτο είναι κομμένο ζουλιέν η διαδικασία του σοταρίσματος θα πρέπει να γίνει σε δυνατή φωτιά και για λίγα λεπτά. Μην ξεχνάμε πως το φιλέτο θα βράσει και στη σάλτσα για λίγα λεπτά.

Βασικό υλικό για την ολοκλήρωση της συνταγής είναι η σάλτσα ντεμι γκλας. Λίγο κρέμα γάλακτος στο τέλος και τα ψιλοκομμένα αγγουράκια κλείνουν εντυπωσιακά αυτό το σπουδαίο πιάτο.

Το μοσχάρι στρογγανόφ το σερβίρουμε συνήθως με ζυμαρικά ή με ρύζι.

Για περισσότερες ιστορικές πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σχετικές Συνταγές