Σήμερα θα δούμε μία μαρινάδα για ψάρια η οποία θα μας δώσει ιδιαίτερη γεύση στο ψάρι. Ανήκει στις ψημένες μαρινάδες και περιέχει όλα τα απαραίτητα μυρωδικά που χρειάζεται μία μαρινάδα. Επίσης το όξινο στοιχείο εμφανίζεται με τη μορφή του ξιδιού.
Όταν μαρινάρουμε ένα ψάρι θα πρέπει να είναι σε μεγάλα κομμάτια με κόκκαλα ή χωρίς. Θα πρέπει να προσέξουμε να μην το αφήσουμε πολύ ώρα μέσα στη μαρινάδα. Το μαρινάρουμε περίπου στα 20 με 30 λεπτά και στη συνέχεια το μαγειρεύουμε. Ο χρόνος μαριναρίσματος εξαρτάται από το πόσο μεγάλα είναι τα κομμάτια.
Προσοχή!! Όταν βάλουμε το ψάρι στη μαρινάδα, η μαρινάδα θα πρέπει να είναι έχει κρυώσει.
Comments are closed.