Μανιταρόσουπα

Μανιταρόσουπα

Η μανιταρόσουπα ανήκει στις δεμένες σούπες. Χρειάζεται οπωσδήποτε ένα στοιχείο που θα τη βοηθήσει να γίνει δεμένη.

Επειδή δεν χρησιμοποιούμε πατάτα στη συγκεκριμένη σούπα, το υλικό που θα μας βοηθήσει είναι το αλεύρι.

Το αλεύρι το πουδράρουμε μετά το σοτάρισμα των υλικών.

Σημαντικό στοιχείο της μανιταρόσουπας είναι η προσθήκη του λιεζόν στο τέλος το οποίο θα μετατρέψει τη σούπα σε κρέμα μανιταριών.

Αν θέλουμε μία πιο δυνατή και χαρακτηριστική γεύση στη σούπα, προσθέτουμε λίγες σταγόνες λάδι τρούφας.

Μανιταρόσουπα

Μπορούμε επίσης τα μανιτάρια να μην τα πολτοποιήσουμε ώστε να φαίνονται στη σούπα.

Related Recipes