Το κοτόπουλο σουπρέμ είναι ένα διαχρονικό φαγητό το οποίο σερβίρεται συνήθως με ρύζι πιλάφι. Είναι ένα κλασικό πιάτο με μια υπέροχη λευκή σάλτσα η οποία καλύπτει όμορφα το βραστό κοτόπουλο.
Χρησιμοποιούμε στήθος κοτόπουλο το οποίο προτιμούμε να το βράζουμε σε ζωμό κοτόπουλο ώστε να έχει πιο πλούσια γεύση.
Τα παλαιότερα χρόνια έπρεπε το στήθος να είναι ατόφιο κατά το σερβίρισμα, να τοποθετείται αποκλειστικά πάνω από το ρύζι και η σάλτσα να καλύπτει εξ ολοκλήρου το κοτόπουλο. Τώρα βέβαια όλα αυτά έχουν αλλάξει. Ο chef μπορεί να στήσει το πιάτο όπως αυτός το έχει φανταστεί βάζοντας, το προσωπικό του στοιχείο.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί