Το κοτόπουλο ρολό γεμιστό με μπέικον και τυρί είναι μία πρόταση για το μεσημεριανό σας τραπέζι. Η δυσκολία σε αυτό το πιάτο είναι το φιλετάρισμα του κοτόπουλου (μπορείτε να το ζητήσετε από τον κρεοπώλη σας) και το ζου.
Πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι το τυρί που χρησιμοποιούμε για ρολό είναι η κεφαλογραβιέρα. Χρειαζόμαστε ένα σκληρό τυρί που να λιώνει δύσκολα ώστε να μη χυθεί εκτός κοτόπουλου.
Προσέχουμε πολύ το ψήσιμο διότι δεν θέλουμε να στεγνώσει το κοτόπουλο όπως επίσης δεν θέλουμε να είναι και ωμό.
Γαρνίρουμε με τηγανιτή μελιτζάνα την οποία πρώτα την έχουμε κόψει ζουλιέν.
Comments are closed.