Το κοτόπουλο με κάρυ είναι ένα φαγητό που φτιάχνεται σε πολλές χώρες του κόσμου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και πολλές συνταγές για κοτόπουλο με κάρυ. Σήμερα θα φτιάξουμε μία σχετικά εύκολη συνταγή που μπορεί να σερβιριστεί είτε μεσημέρι ή βράδυ.
Θα χρησιμοποιήσουμε στήθος κοτόπουλο χωρίς κόκκαλο οπότε θα πρέπει να προσέξουμε να μην το παραβράσουμε και στεγνώσει. Το κοτόπουλο θα το κόψουμε ζουλιέν (μικρές λωρίδες) και θα το σοτάρουμε σε λιπαρή ύλη.
Συνήθως το σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και περιχύνουμε από πάνω τη σάλτσα που θα έχει δημιουργηθεί.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί