Ζωμός κυνηγιού

Ζωμός κυνηγιού

Ο ζωμός κυνηγιού είναι ένας δυνατός ζωμός ο οποίος παρασκευάζεται με κόκκαλα από κυνήγι. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η ιδιά με τους υπόλοιπους σκούρους ζωμούς.

Αφότου πλύνουμε τα κόκκαλα θα τα βάλουμε στο φούρνο με σκοπό να πάρουν ένα σκούρο χρώμα. Στη συνέχεια θα προσθέσουμε κόκκινο κρασί και θα κάνουμε ρεντιξιόν. Μαζί με τα λαχανικά θα τον αφήσουμε να βράσει για 1 1/2 ώρα περίπου.

Το αποτέλεσμα που θα έχουμε θα είναι ένας βαρύς, σκούρος, γευστικός ζωμός.

Η γεύση του καθορίζεται, ανάλογα με το είδος των κόκκαλων που έχουμε χρησιμοποιήσει.

Related Recipes