Ζυμαρικά μαύρου σκόρδου με μανιτάρια

Ζυμαρικά μαύρου σκόρδου με μανιτάρια

Το μαύρο σκόρδο έχει κάνει αισθητή την παρουσία του σε πολλά φαγητά. Εμείς σήμερα θα φτιάξουμε ζυμαρικά μαύρου σκόρδου με μανιτάρια!!

Η συνταγή είναι πολύ εύκολη!! Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε μας εξασφαλίζουν την επιτυχία της συνταγής. Έτσι λοιπόν θέλουμε ζυμαρικά μαύρου σκόρδου, μανιτάρια, ντοματίνια, κρέμα γάλακτος και μια πινελιά μαρμελάδας μαύρου σκόρδου.

Πάμε σιγά σιγά να αναλύσουμε τα υλικά της συνταγής. Αρχικά τα ζυμαρικά μαύρου σκόρδου τα βράζουμε όσο λέει η συσκευασία. Μπορούμε να τα βράσουμε και 1 λεπτό λιγότερο καθώς θα ανακατευτούν με την κρέμα γάλακτος οπότε και θα συνεχιστεί ο βρασμός τους. Τα μανιτάρια που επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε είναι τα λευκά. Μπορούμε βέβαια να βάλουμε και πορτομπέλο ή πορτσίνι ή ένα συνδυασμό όλων αυτών. Εκτός από τα μανιτάρια, προσθέτουμε ντοματίνια. Τα ντοματίνια εκτός από το ωραίο χρώμα τους μας δίνουν και μία οξύτητα στη σάλτσα. Το όξινο στοιχείο το θέλουμε για να ισορροπήσουμε τη γλυκάδα που θα πάρουμε από την μαρμελάδα μαύρου σκόρδου. Τέλος, την προσθήκη της κρέμας γάλακτος την χρειαζόμαστε ώστε να ενώσει όλα τα υλικά και να μας δώσει ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα.

Τα ζυμαρικά μαύρου σκόρδου με μανιτάρια είναι μία επιλογή πιάτου που μπορούμε να σερβίρουμε σε ένα μεσημεριανό γεύμα.

Πληροφορίες για το μαύρο σκόρδο και τα προϊόντα του μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχετικές Συνταγές