Θέλετε μία γρήγορη σάλτσα που να συνοδεύσει τα spring rolls; Αυτή είναι η γλυκόξινη σάλτσα που σας παρουσιάζουμε σήμερα.
Το βασικό υλικό της συγκεκριμένης σάλτσας είναι η γλυκόζη. Η γλυκόζη ή αλλιώς σιρόπι γλυκόζης είναι γλυκαντική ύλη η οποία παράγεται συνήθως από άμυλο καλαμποκιού. Είναι λιγότερο γλυκιά σε σχέση με τη ζάχαρη με την κλίμακα γλυκύτητας να βρίσκεται στο 55-65 σε σχέση με το 100 της ζάχαρης.
Το μεγάλο πλεονέκτημα της γλυκόζης είναι ότι δεν κρυσταλλώνει
Όπως θα δείτε και στη συνταγή παρακάτω, η διαδικασία παρασκευής αυτής της σάλτσας είναι πολύ εύκολη. Απλά ανακατεύουμε τα υλικά. Ανάλογα τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπούκοβο γλυκό ή καυτερό.
Η γλυκόξινη σάλτσα συνοδεύει spring rolls, wonton, samosa, κ.α.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί