Αυγά σκραμπλ (scrambled eggs)

Αυγά σκραμπλ (scrambled eggs)

Τα αυγά σκραμπλ (scrambled eggs) είναι ένα πιάτο που παρασκευάζεται εύκολα. Τρώγονται σε πρωινά και σε brunch. Η υφή τους είναι κρεμώδης και αφράτη.

Έχουν πολλές ομοιότητες με τα Γαλλικά αυγά μπρουγιέ και με τη δική μας στραπατσάδα.

Η προσθήκη της κρέμας γάλακτος είναι προαιρετική.  Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γάλα ή ακόμα και νερό. Το υγρό στοιχείο θα μας δώσει παραπάνω υγρασία στην όλη συνταγή.

Αυγά σκραμπλ (scrambled eggs)

Αν δεν χρησιμοποιήσετε καθόλου υγρό στοιχείο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο ψήσιμο των αυγών ώστε να μην σας στεγνώσουν.

Μην ξεχνάμε ότι, τα πετυχημένα αυγά σκραμπλ (scrambled eggs) πρέπει να είναι κρεμώδη και αφράτα.

Related Recipes