Αυγά σκράμπλ πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί και κρέμα αβοκάντο

Αυγά σκράμπλ πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί και κρέμα αβοκάντο

Τα αυγά σκράμπλ πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί και κρέμα αβοκάντο είναι ένας απόλυτα γευστικός συνδυασμός. Το φρυγανισμένο ψωμί προσθέτει μια τραγανή υφή, ενώ η κρέμα αβοκάντο προσφέρει μια κρεμώδη και πλούσια γεύση. Τα αυγά σκράμπλ προσθέτουν πρωτεΐνη και είναι μία καλή επιλογή για πρωινό ή brunch. Είναι ένα απλό, γρήγορο, ελαφρύ πρωινό με πλούσια γεύση και θρεπτικά συστατικά!

Το πιάτο αυτό συνδυάζει απλές, αλλά πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά πρώτες ύλες όπως τα αυγά που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη D και καλά λιπαρά. Βοηθούν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και της ενέργειας. Το αβοκάντο είναι πηγή μονοακόρεστων λιπαρών, φυτικών ινών, καλίου και αντιοξειδωτικών. Συμβάλλει στην υγεία της καρδιάς και στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Το ψωμί προσφέρει σύνθετους υδατάνθρακες και φυτικές ίνες που προάγουν τον κορεσμό και τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Ποια διαδικασία ακολουθούμε για να φτιάξουμε τα αυγά σκράμπλ πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί και κρέμα αβοκάντο;

Όλα θα πρέπει να γίνουν με μία σειρά. Θα πρέπει να συντονίσουμε τους χρόνους μας ώστε να βγουν όλα τα υλικά της συνταγής μαζί. Ξεκινάμε πρώτα από την κρέμα αβοκάντο. Στη συνέχεια θα φτιάξουμε τα σκραμπλ και παράλληλα θα φρυγανίσουμε το ψωμί.

Επιλέξαμε να σας προτείνουμε μία συνταγή χωρίς κάποιο υλικό πάνω από τα σκράμπλ. Αν θέλετε περισσότερη πρωτεΐνη, προσθέστε καπνιστό σολομό ή τραγανό μπέικον. Για πιο πικάντικη γεύση, βάλτε λίγες σταγόνες σάλτσας τσίλι. Αν θέλετε επιπλέον γεύση, προσθέστε ψιλοκομμένες ντομάτες ή καβουρδισμένους σπόρους (π.χ. κολοκυθόσπορο, σουσάμι).

Related Recipes