Αυγά σκράμπλ με ψημένο μπέικον και κρέμα αβοκάντο

Αυγά σκράμπλ με ψημένο μπέικον και κρέμα αβοκάντο

Αυγά σκράμπλ με ψημένο μπέικον και κρέμα αβοκάντο σας προτείνουμε για σήμερα!!

Τα αυγά σκραμπλ είναι ένα γευστικό και θρεπτικό φαγητό για το ξεκίνημα της ημέρας. Ο συνδυασμός των αυγών σκραμπλ με την κρέμα αβοκάντο απογειώνει το φαγητό δημιουργώντας μία umami γεύση. Η προσθήκη του ψημένου μπέικον δίνει μία έξτρα γεύση στο πιάτο αλλάζοντας αρκετά των συνδυασμό των γεύσεων.

Τι πρέπει να προσέξουμε για να έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Αρχικά το ψήσιμο των αυγών. Η διαδικασία για να κάνουμε σκραμπλ γίνεται με δύο τρόπους. Ο πρώτος γίνεται σε μπαιν μαρί και ο δεύτερος κατευθείαν σε τηγάνι. Αν επιλέξουμε μπαιν μαρι η θερμότητα περνάει πρώτα από το νερό και στη συνέχεια φτάνει στο σκεύος που έχουμε τα αυγά. Με αυτόν τον τρόπο τα αυγά ψήνονται πιο αργά οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να παραψηθούν. Με τον δεύτερο τρόπο χρειάζεται περισσότερη προσοχή, γρήγορο ανακάτεμα και χαμηλή φωτιά. Το ψήσιμο των αυγών γίνεται πολύ πιο γρήγορα. Το αποτέλεσμα που παίρνουμε και με τους δύο τρόπους είναι το ίδιο. Εμείς σήμερα σας το παρουσιάζουμε με ψήσιμο στο τηγάνι. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε όποιον τρόπο επιθυμείτε.

Η κρέμα αβοκάντο γίνεται σχετικά εύκολα. Επιλέγουμε ώριμο αβοκάντο και το πολτοποιούμε μαζί με χυμό λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Ο χυμός λεμόνι βοηθάει ώστε να μην μαυρίσει το αβοκάντο.

Τα αυγά σκράμπλ με ψημένο μπέικον και κρέμα αβοκάντο είναι ένα πρωινό που σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!!

Related Recipes