Το αρνί γιουβέτσι είναι ένα φαγητό ορόσημο της Ελληνικής κουλτούρας και φιλοσοφίας. Το γευστικό αρνάκι σε συνδυασμό με την ντομάτα και το κριθαράκι απογειώνουν όλες τις αισθήσεις. Η Ελλάδα φημίζεται για την καλή ποιότητα αμνών.
Σε πολλές περιοχές της Ελλάδος εκτρέφονται ποικίλες φυλές αρνιών.
Το γιουβέτσι με το αρνί μπορεί να μαγειρευτεί και στην κατσαρόλα αλλά και στο φούρνο. Αν επιλέξουμε να το βάλουμε από την αρχή στο φούρνο θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι θα καθυστερήσει σε σχέση με συτό της κατσαρόλας.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί