Ο αρακάς α λα Φρανσέζ είναι ένα φαγητό ιδιαίτερο. Ο συνδυασμός του αρακά με το μαρούλι και τα κρεμμύδια στιφάδο αφήνουν μία όμορφη γεύση στον ουρανίσκο.
Σοτάρετε καλά τα κρεμμύδια για να βγάλουν τη γλυκάδα τους. Αν τα κρεμμύδια είναι μεγάλα, ενδέχεται να χρειάζονται παραπάνω βράσιμο. Σας προτείνουμε να τα βράσετε μόνα τους και να τα προσθέσετε στο τέλος του φαγητού.
Στο τέλος δένουμε με βούτυρο μανιέ το οποίο το προσθέτουμε σιγά σιγά στο φαγητό ρυθμίζοντας την πυκνότητα της σάλτσας.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί