CookFoodCookFood

Navigation

  • Αρχικη
  • Cookfoodpedia
  • Cooking Guide
    • Μαθήματα Μαγειρικής
      • Μέθοδοι Μαγειρέματος
      • Μέθοδοι Επεξεργασίας Τροφίμων
      • Τρόποι κοπής
    • Τεχνικές
  • Συνταγές
  • Άρθρα και σκέψεις
  • Videos
  • Επικοινωνία

Χοιρινό

  • Μερίδες : 2
  • Ώρα μαγειρέματος : 100 Min

Πανσέτα με πουρέ παστινάκι

  • Ώρα μαγειρέματος : 10 Min

Χοιρινό σοτέ με μελιτζάνα και θυμάρι

  • Μερίδες : 2
  • Ώρα μαγειρέματος : 15 Min

Αγκινάρες γεμιστές με χοιρινό και προσούτο

  • Μερίδες : 6
  • Ώρα μαγειρέματος : 20 Min

Πανσέτα ψητή με σάλτσα θυμαριού και κίτρινο παντζάρι

  • Μερίδες : 4
  • Ώρα μαγειρέματος : 15 Min

Χοιρινό με μανιτάρια μελιτζάνα και κρέμα γάλακτος

  • Μερίδες : 4
  • Ώρα μαγειρέματος : 10 Min

Χοιρινό μπριζολάκι στη σχάρα με σάλτσα μπορντελέζ

1 2 … 5 Next →

Πρόσφατα Άρθρα

  • HarisahHarisah
    Για να συναντήσουμε την Harisah θα πρέπει να ταξιδέψουμε στην Σαουδική Αραβία να [...]
  • KokodaKokoda
    Το Kokoda είναι ένα παραδοσιακό πιάτο που παρασκευάζεται από ωμό ψάρι, εγγενές στην [...]
  • Quiche Lorraine (Κις Λορέν)Quiche Lorraine (Κις Λορέν)
    Quiche Lorraine (Κις Λορέν) ένα όνομα μία ιστορία!! Το Κις Λορέν είναι μία τάρτα με [...]
  • smorrebrodSmorrebrod
    Το smorrebrod είναι το βασικό στοιχείο διατροφής των Δανών και όχι μόνο καθώς όλη η [...]
cookfood-book
thermidometritis
metatropeas-cookfood

Σχετικά με εμάς

Το CookFood είναι ένα website που απευθύνεται σε όλους εσάς, επαγγελματίες και μη, που αγαπάτε την μαγειρική και σέβεστε το καλό φαγητό. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε έναν οδηγό μαγειρικής ο οποίος συντάσσεται από πραγματικούς και ενεργούς επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης.

Subscribe

Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood

Αρθρογράφοι

George Anastopoulos

The Cookfood team

Βοηθητικές σελίδες

Οροι χρήσης ιστοσελίδας

Πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

© 2020 cookfood.gr | All Rights Reserved.

Developed with care by Facenet PRO