CookFoodCookFood

Navigation

  • Αρχικη
  • Cookfoodpedia
  • Cooking Guide
    • Μαθήματα Μαγειρικής
      • Μέθοδοι Μαγειρέματος
      • Μέθοδοι Επεξεργασίας Τροφίμων
      • Τρόποι κοπής
    • Τεχνικές
  • Συνταγές
  • Άρθρα και σκέψεις
  • Videos
  • Επικοινωνία

Ρεβύθια

  • Servings : 2
  • Cook Time : 60 Min

Τσιπούρα σοτέ με ρεβύθια και λιαστή ντομάτα

  • Servings : 6
  • Cook Time : 90 Min

Ρεβίθια με δεντρολίβανο και λιαστή ντομάτα

  • Servings : 4
  • Cook Time : 120 Min

Κοτόπουλο με ρεβύθια

  • Servings : 2

Χούμους (hommus)

  • Yield : 1
  • Servings : 4
  • Cook Time : 10 Min

Vegan μπιφτέκι με dip από ταχίνι και ψητό...

  • Yield : 50-60
  • Cook Time : 35 Min

Φαλάφελ (Falafel)

Πρόσφατα Άρθρα

  • Masa harinaMasa harina
    Το masa harina είναι ένα ειδικό αλεύρι καλαμποκιού!! Χρησιμοποιείται ευρέως στη [...]
  • PernilPernil
    Το Pernil συνδέεται με κουζίνες της Λατινικής Αμερικής όπως το Πουέρτο Ρίκο και η [...]
  • Tibs, το απόλυτο φαγητό της ΑιθιοπίαςTibs, το απόλυτο φαγητό της Αιθιοπίας
    Το Tibs είναι ένα παραδοσιακό αιθιοπικό πιάτο, ιδιαίτερα δημοφιλές τόσο στην Αιθιοπία όσο [...]
  • GoulashGoulash, το απόλυτο Ουγγρικό φαγητό
    Το Goulash (γκούλας) είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που προέρχεται από την Ουγγαρία. [...]
cookfood-book
thermidometritis
metatropeas-cookfood

Σχετικά με εμάς

Το CookFood είναι ένα website που απευθύνεται σε όλους εσάς, επαγγελματίες και μη, που αγαπάτε την μαγειρική και σέβεστε το καλό φαγητό. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε έναν οδηγό μαγειρικής ο οποίος συντάσσεται από πραγματικούς και ενεργούς επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης.

Subscribe

Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood

 

Αρθρογράφοι

George Anastopoulos

The Cookfood team

Βοηθητικές σελίδες

Οροι χρήσης ιστοσελίδας

Πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

© 2020 cookfood.gr | All Rights Reserved.

Developed with care by Facenet PRO

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε στη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Το κατάλαβα !Όχι