CookFoodCookFood

Navigation

  • Αρχικη
  • Cookfoodpedia
  • Cooking Guide
    • Μαθήματα Μαγειρικής
      • Μέθοδοι Μαγειρέματος
      • Μέθοδοι Επεξεργασίας Τροφίμων
      • Τρόποι κοπής
    • Τεχνικές
  • Συνταγές
  • Άρθρα και σκέψεις
  • Videos
  • Επικοινωνία

Παστρουμάς

  • Απόδοση: 1
  • Μερίδες : 8
  • Ώρα μαγειρέματος : 45 Min

Παστουρμαδόπιτα

George Anastopoulos
Nikos Koutroumanidis
The Cookfood team

Πρόσφατα Άρθρα

  • Μανγκοστίν (mangosteen)Μανγκοστίν (mangosteen)
    Τα τροπικά φρούτα μανγκοστίν (mangosteen) καλλιεργούνται άφθονα στην Ταϊλάνδη. Ευδοκιμούν [...]
  • Το κάπνισμα των τροφίμωνΤο κάπνισμα των τροφίμων
    Το κάπνισμα των τροφίμων είναι μια μέθοδος παρασκευής τροφίμων που είναι δύσκολο να την [...]
  • Πανέ αλ ανγκλέζ (Paner à l'anglaise)Πανέ αλ ανγκλέζ (Paner à l’anglaise)
    Με τον όρο πανέ αλ ανγκλέζ (Paner à l’anglaise) περιγράφουμε τη διαδικασία με την [...]
  • Το χέρι του Βούδα (Buddha’s hand)Το χέρι του Βούδα (Buddha’s hand)
    Το χέρι του Βούδα (Buddha’s hand) είναι ένα ξεχωριστό φρούτο της οικογένειας των κίτρων. [...]
cookfood-book
thermidometritis
metatropeas-cookfood

Σχετικά με εμάς

Το CookFood είναι ένα website που απευθύνεται σε όλους εσάς, επαγγελματίες και μη, που αγαπάτε την μαγειρική και σέβεστε το καλό φαγητό. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε έναν οδηγό μαγειρικής ο οποίος συντάσσεται από πραγματικούς και ενεργούς επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης.

Δημοφιλείς συνταγές

  • Κοτόπουλο με μπρόκολο και κρέμα γάλακτος
    Κοτόπουλο με μπρόκολο και...
  • Σαλάτα με μαρούλι, σπανάκι, φρούτα και dressing φράουλας
    Σαλάτα με μαρούλι, σπανάκι,...
  • Pesto Genovese
    Μικρά μυστικά γιά ένα...

Subscribe

Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood

Αρθρογράφοι

George Anastopoulos

Nikos Koutroumanidis

The Cookfood team

Βοηθητικές σελίδες

Οροι χρήσης ιστοσελίδας

Πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

© 2020 cookfood.gr | All Rights Reserved.

Developed with care by Facenet PRO

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε στη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Το κατάλαβα !Όχι