CookFoodCookFood

Navigation

  • Αρχικη
  • Cookfoodpedia
  • Cooking Guide
    • Μαθήματα Μαγειρικής
      • Μέθοδοι Μαγειρέματος
      • Μέθοδοι Επεξεργασίας Τροφίμων
      • Τρόποι κοπής
    • Τεχνικές
  • Συνταγές
  • Άρθρα και σκέψεις
  • Videos
  • Επικοινωνία

Λιβανέζικη

  • Μερίδες : 2

Χούμους (hommus)

  • Απόδοση: 15
  • Μερίδες : 15
  • Ώρα μαγειρέματος : 15 Min

Sfiha (σφίχα)

  • Απόδοση: 2
  • Μερίδες : 2
  • Ώρα μαγειρέματος : 10 Min

Ταμπουλέ (tabbouleh)

Πρόσφατα Άρθρα

  • Τι εννοούμε με τον όρο pescatarianΤι εννοούμε με τον όρο pescatarian;
    Καθώς οι διατροφικές μας συνήθειες αλλάζουν, νέοι όροι κάνουν την εμφάνισή τους. Ένας από [...]
  • Μείγμα 5 μπαχαρικών (five spice powder)Μείγμα 5 μπαχαρικών (five spices powder)
    Τι είναι το μείγμα 5 μπαχαρικών (five spices powder); Τι γεύση έχει; Πως μπορούμε να το [...]
  • Πως κρατάμε ένα μαχαίρι του σεφΠως κρατάμε ένα μαχαίρι του σεφ
    Πως κρατάμε ένα μαχαίρι του σεφ; Ποιος είναι ο σωστός τρόπος ώστε να έχουμε πρώτα από όλα [...]
  • Πως σπάμε ένα αυγόΠως σπάμε ένα αυγό
    Πολλές φορές μπορεί να έχετε αναρωτηθεί πως σπάμε ένα αυγό. Υπάρχει κάποιος τρόπος και αν [...]
cookfood-book
thermidometritis
metatropeas-cookfood

Σχετικά με εμάς

Το CookFood είναι ένα website που απευθύνεται σε όλους εσάς, επαγγελματίες και μη, που αγαπάτε την μαγειρική και σέβεστε το καλό φαγητό. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε έναν οδηγό μαγειρικής ο οποίος συντάσσεται από πραγματικούς και ενεργούς επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης.

Subscribe

Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood

Αρθρογράφοι

George Anastopoulos

Nikos Koutroumanidis

The Cookfood team

Βοηθητικές σελίδες

Οροι χρήσης ιστοσελίδας

Πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

© 2020 cookfood.gr | All Rights Reserved.

Developed with care by Facenet PRO