CookFoodCookFood

Navigation

  • Αρχικη
  • Cookfoodpedia
  • Cooking Guide
    • Μαθήματα Μαγειρικής
      • Μέθοδοι Μαγειρέματος
      • Μέθοδοι Επεξεργασίας Τροφίμων
      • Τρόποι κοπής
    • Τεχνικές
  • Συνταγές
  • Άρθρα και σκέψεις
  • Videos
  • Επικοινωνία

Ιταλική

  • Μερίδες : 2
  • Ώρα μαγειρέματος : 10 Min

Νιόκι πατάτας με σάλτσα γκοργκοντζόλα

  • Απόδοση: 4
  • Μερίδες : 4
  • Ώρα μαγειρέματος : 15 Min

Καπονάτα

  • Μερίδες : 4
  • Ώρα μαγειρέματος : 30 Min

Η αυθεντική φοκάτσια με τυρί της πόλης Recco

  • Μερίδες : 4
  • Ώρα μαγειρέματος : 15 Min

Cacio e pepe

  • Μερίδες : 10
  • Ώρα μαγειρέματος : 300 Min

Πορκέτα γεμιστή

  • Μερίδες : 6
  • Ώρα μαγειρέματος : 15 Min

Fettuccine Alfredo

1 2 … 5 Next →

Πρόσφατα Άρθρα

  • Η ιστορία της μπουγάτσαςΗ ιστορία της μπουγάτσας
    Η ιστορία της μπουγάτσας κρατεί εδώ και πολλά χρόνια. Για να την ανακαλύψουμε όμως θα [...]
  • Τόφου (tofu)Τόφου (tofu)
    Τα τελευταία χρόνια το τόφου (tofu) κάνει όλο και πιο συχνά την εμφάνιση του σε [...]
  • Μαύρο καλαμπόκιΜαύρο καλαμπόκι (Maiz Morado)
    Το μαύρο καλαμπόκι περιλαμβάνεται στα πιο παράξενα λαχανικά του κόσμου. Καλλιεργείται [...]
  • Σολομός Ora KingΣολομός Ora King
    Το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο στο σολομό και πιο συγκεκριμένα την τιμητική του έχει [...]
cookfood-book
thermidometritis
metatropeas-cookfood

Σχετικά με εμάς

Το CookFood είναι ένα website που απευθύνεται σε όλους εσάς, επαγγελματίες και μη, που αγαπάτε την μαγειρική και σέβεστε το καλό φαγητό. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε έναν οδηγό μαγειρικής ο οποίος συντάσσεται από πραγματικούς και ενεργούς επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης.

Subscribe

Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood

Αρθρογράφοι

George Anastopoulos

Nikos Koutroumanidis

The Cookfood team

Βοηθητικές σελίδες

Οροι χρήσης ιστοσελίδας

Πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

© 2020 cookfood.gr | All Rights Reserved.

Developed with care by Facenet PRO

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε στη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Το κατάλαβα !Όχι